top of page

Historiek

Innovation & Diffusion BVBA werd in 2006 opgericht door Mr Bihli Isa. Op dat moment kon hij reeds terugkijken op een jarenlange ervaring in de wereld van tegels en andere bekledingen.

Wij zijn hoofdverdeler van DURAL GMBH, Duits producent van profielen voor tegels, natuursteen, parket, laminaat, tapijt en design vloer- en muurbekledingen, eenvoudige systemen voor inloopdouches maar ook ontkoppelings-, drainage-, waterdichtings- en isolatiematten.

DURAL GMBH ontwikkelde zijn eerste profielen in 1981 in het Duitse Westerwald. In het begin waren deze enkel beschikbaar op de Duitse en Franse markt. Vandaag is DURAL GMBH een middelgrote onderneming, vertegenwoordigd op de vijf continenten en in meer dan 70 landen. Een exportdeel van 60% behoeft geen verdere uitleg. Zes filialen over de wereld verzekeren een correcte opvolging van onze klanten.

Onze catalogus bevat meer dan 100 productcategorien en meer dan 12000 producten. Zodoende kunnen wij beantwoorden aan alle afwerkingsvereisten en bieden wij een oplossing aan de meest uiteenlopende problemen, in de privésector maar ook in de immobiliensector en publieke ruimtes.

Dankzij onze dynamische ontwikkelingsafdeling hebben wij ons aanbod kunnen uitbreiden met verschillende praktische concepten en interessante, innnovatieve designproducten.

bottom of page